Cum să activați modul invitat în Google Chrome

  • 6 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Când folosim pentru prima dată un computer, modul invitat, într-un mod special, este activat implicit. În majoritatea browserelor web există posibilitatea de a crea un cont de utilizator. Cu acesta activat, se va putea stabili sincronizarea în browserul utilizat între computerele și dispozitivele mobile pe care este utilizat.

Această posibilitate aduce cu ea avantaje notabile și alte inconveniente. Astfel, de exemplu, dacă folosim Google Chrome pe computerul nostru obișnuit cu un cont activ, putem verifica că atunci când deschidem browserul pe alt computer sau pe telefonul nostru mobil, în care avem același cont activ, vom vedea lista de marcaje, opțiunile de acces la diferite conturi sau extensii instalate, printre alte posibilități.

Ce rost are modul invitat?

Începem să folosim un computer care nu este al nostru și, la deschiderea Google Chrome, verificăm că un cont de utilizator apare activ în partea dreaptă sus. Nu dorim ca navigarea noastră să fie înregistrată. Deși pierdem unele dintre opțiunile active din browser, pentru a realiza acest lucru trebuie să activăm modul invitat.

Deși poate fi mai bine să folosești modul incognito, considerat unul dintre sistemele de protecție a navigației, cel pe care îl propunem acum are și avantajele sale. Pe lângă ceea ce este indicat în paragraful anterior, în modul invitat nu este înregistrat niciun istoric, ceea ce oferă mari avantaje pentru unii utilizatori în circumstanțe speciale.

Cum se activează modul invitat

Pentru activarea modul invitat în Google Chrome, cel mai bine este să deschideți o nouă filă de browser și, după ce faceți acest lucru, faceți clic pe pictograma utilizatorului activ din dreapta sus. Procedând astfel, se va deschide o fereastră pop-up. Printre opțiunile care sunt afișate, trebuie să facem clic pe Invitat. Se va deschide o nouă fereastră de browser asemănătoare cu următoarea:

Vom vedea că este afișat un mesaj care indică că nu va mai rămâne nicio urmă la navigare. Dacă unul sau mai multe fișiere sunt descărcate, acestea vor fi salvate pe hard disk-ul computerului sau pe dispozitivul pe care îl indicăm. Nici cookie-urile care includ pagini web nu vor fi înregistrate.

Este clar că pentru a naviga acum, după activarea modul invitat, trebuie să scrieți adresa URL a site-ului pe care doriți să îl accesați sau să utilizați motorul de căutare implicit, de obicei Google, pentru a efectua căutările considerate necesare.

concluzie

Dacă examinăm fereastra care se afișează la activarea modul invitat, Vom vedea că nu seamănă deloc cu cel care apare atunci când un anumit utilizator este activ. După cum am indicat deja, este un mod ideal pentru a fi folosit în circumstanțe speciale, cele pe care le-am specificat deja și altele.

  • 6 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here