Cum să activezi led-ul de notificare pe Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9

Brandul Samsung are un loc esential in domeniul tehnologic, oferind tot felul de instrumente utile pentru performanta corecta a dispozitivelor, ca si in cazul Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9 și galeria sa completă pe care o putem vedea de pe pagina sa oficială; În acest moment vă vom explica cum să activați LED-ul de notificare pe Samsung Galaxy.

Cum să activați LED-ul de notificare al Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9
Vezi acest videoclip pe YouTube

Seria A Samsung este printre cele mai inovatoare de pe piață, cu performanță neîntreruptă, design grozav al ecranului și prețuri accesibile indiferent de model. Printre multiplele opțiuni oferite de acest tip de dispozitiv, se numără și posibilitatea de a activa un led pentru a fi la curent cu notificările.

Index()
  1. Activarea led-ului de notificare pe Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9
  2. Cum să activați ușor led-ul de notificare

Activarea led-ului de notificare pe Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9

Opțiunea unei mici led-uri este încorporat în majoritatea dispozitivelor Samsung, permițând astfel ca în momentul primirii unei notificări, respectivul led să fie activat automat și să permită utilizatorului să perceapă sosirea mesajelor, știrilor sau a oricărei notificări pop-up.

Deși prezența Este posibilă notificarea automată pe Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9, de multe ori, aceasta este dezactivată, împiedicând această opțiune să afișeze instantaneu intrarea de notificare.

Pentru activați led-ul de notificare al unui Samsung Galaxy A serie, Nu este necesar să descărcați nicio aplicație, deoarece această opțiune este deja integrată în acest tip de dispozitiv, iar pentru funcționarea acestuia este suficientă doar activarea manuală.

Dispozitive Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9  au un număr mare de caracteristici inovatoare; devenind opțiunea preferată a mii de utilizatori. Printre aceste caracteristici se numără și lumina LED de notificare, care este extrem de utilă.

Există însă modele care nu au opțiunea de a activa LED-ul de notificare, deoarece nu este inclus în designul său. Dacă da, există o altă soluție care vă permite să percepeți când sosesc diferitele notificări în timp real.

Pentru aceasta, este doar necesar accesați setările Samsung Galaxy, și mergeți la „Accesibilitate”.  Apoi, faceți clic pe opțiunea „Setări pentru auz”, apoi selectați „Notificări flash”.

În acest fel, respectiva alternativă înlocuiește lumina LED. Cu toate acestea; Dacă modelul din seria A are opțiunea LED de notificare în design, cu acești pași este posibil să-l activezi cu ușurință.

Cum să activați ușor led-ul de notificare

La confirmarea faptului că modelul Samsung Galaxy are compatibilitatea și structura corespunzătoare pentru opțiunea LED de notificare, urmează să efectuați procesul corespunzător pentru a activa respectiva lumină utilă.

Nu există niciun motiv să apelezi la aplicații care promit să adauge LED-ul de notificare la modele precum Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9; deoarece astfel de dispozitive au opțiunea încorporată.

Modele care au opțiunea de LED-urile de notificare sunt Samsung Galaxy A3 în toate versiunile sale; Samsung Galaxy A3 Duos, Samsung Galaxy A5 în toate versiunile sale, Samsung Galaxy A5 Duos, Samsung Galaxy A7; Samsung Galaxy A7 2016, Samsung Galaxy A7 Duos și versiuni mai vechi, Samsung Galaxy A8, Samsung Galaxy A9 și Samsung Galaxy A9 Pro.

Activați led-ul de notificare permite utilizatorului să fie informat a mesajelor; tot felul de știri care sunt trimise pe dispozitiv, fără a fi nevoie să-l deblochezi constant.

În plus, LED-ul de notificare al dispozitivelor Samsung are particularitatea să poată personaliza culoarea luminii. Acesta poate fi roșu, albastru și chiar alb, permițând fiecărei culori să fie adaptată unui anumit tip de notificare și astfel să le diferențieze.

Pentru a putea activa led-ul de notificare pe Samsung Galaxy A3, A5, A7, A8 și A9; Primul lucru de făcut este să accesați setările telefonului și apoi să accesați “aparatul meu”.

Acolo, trebuie să selectați opțiunea „Indicator de ecran” și, în final, faceți clic pe „Activați notificările LED”, automat, dispozitivul va începe să emită un led de fiecare dată când sosește o notificare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here