Cum să activați indicatorul LED de notificare al Samsung J7

Dintre versiunile de Smartphone-uri inteligente Samsung Galaxy J, 7 este cea mai actuală și cea mai puternică, deoarece are o serie de componente care îi permit să fie funcțional și practic. Una dintre utilizările sale este iluminarea și în acest caz vă vom arăta Cum să activați indicatorul LED al Samsung J7.

Cum să activați indicatorul LED de notificări Samsung J7
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este o informație utilă, deoarece poate la un moment dat va trebui să o activați pe mobilul Galaxy. De data aceasta vă vom arăta ce pași trebuie să urmați pentru a activa LED-ul Samsung J7.

Index()
 1. Pași pentru a activa indicatorul LED de notificare Samsung J7
 2. Aplicații pentru a controla sau modifica LED-ul Galaxy J7

Pași pentru a activa indicatorul LED de notificare Samsung J7

Pașii spre activarea LED-ului Samsung J7 sunt destul de simple, Trebuie doar să urmați următoarele instrucțiuni:

 1. Primul lucru pe care ar trebui să îl verificați este că versiunea Android nu este 5.1 deoarece acest lucru poate prezenta unele probleme cu indicatorul LED. Dacă nu cunoașteți versiunea Android a telefonului dvs., mergeți la „Setări” și căutați opțiunea „Despre dispozitiv”.
 2. Dacă versiunea Android a mobilului tău nu este cea pe care am menționat-o deja, poți activa LED-ul, localizați mai întâi opțiunea „Setări”. În această parte veți găsi diverse opțiuni, dar ceea ce trebuie să faceți este să intrați în secțiunea pentru ecran.
 3. După ce ați introdus această opțiune, veți vedea caseta numită „Indicator de ecran” și ceea ce ar trebui să faceți este să activați „Iluminați indicatorul LED”.

Alternativă pentru telefoanele mobile Samsung Galaxy J7 care nu permite activarea indicatorului LED de notificare:

Alte dintre opțiunile cele mai utilizate de unele persoane care nu au reușit activați indicatorul LED al lui Samsung J7 deoarece versiunea acestuia nu le-a permis, este să folosești blițul camerei. Este o altă alternativă pe care o puteți activa urmând acești pași:

 1. În primul rând, trebuie să accesezi meniul mobilului tău; are o pictogramă în formă de nucă și o puteți găsi glisând ecranul în sus.
 2. Când îl găsiți, apăsați-l și veți vedea mai multe opțiuni. Dar cel pe care ești interesat să îl selectezi este cel numit „Accesibilitate”. În această parte veți găsi alte alternative care vă permit să includeți mai multă iluminare sau sunet pentru cei care necesită aceste funcții pe telefoanele lor mobile.
 3. Cea pe care o veți selecta va fi setarea „Vizibilitate”, astfel încât să puteți activa acum modul „Notificare intermitent”.

Modul de notificare intermitent poate fi o opțiune utilă pe care o poți alege să o activezi pe mobil și este alternativa pentru unele persoane atunci când au nevoie să fie informate cu privire la sosirea unui mesaj.  Dar trebuie să menționăm că telefonul trebuie să fie în vedere deoarece blițul va clipi doar de două ori.

Aplicații pentru a controla sau modifica LED-ul Galaxy J7

De când compania Samsung a lansat mobilul Galaxy J7 până în prezent, a făcut cunoscute câteva variante ale acestuia, de la J7 Pro la J7 Prime iar unele dintre acestea acceptă aplicații pt modifica sau controla iluminarea led-ului. Chiar și pentru a schimba culorile.

Aceste aplicații sunt o altă dintre alternative, pe care trebuie să-l personalizați pe mobil, trebuie doar să verificați mai întâi dacă versiunea de Android vă permite să activați LED-ul de pe mobil.

Ceea ce vă sugerăm este că dacă doriți să vă personalizați telefonul și alocați o culoare în LED în funcție de notificarea pe care o primiți, poti incepe sa cauti in magazinul de download Android, vreo aplicatie cu care poti modifica aceste setari. Există unul pe care îl putem sugera și este următorul:

 • După cum am indicat, puteți descărca aplicația care vi se pare potrivită. Dar dacă doriți, puteți folosi aplicația numită "Light Manager".
 • Primul lucru pe care îl veți face este să mergeți la magazinul de aplicații și să îl descărcați. Când este deja instalat bifați caseta de selectare „Deschidere”. Primul lucru pe care programul vă va cere să faceți este să activați accesul la notificări. Când este selectat, programul va redirecționa către setarea de notificare de pe mobil.
 • Acum trebuie activați programul „Light Manager” selectând Permite. Vei reveni la program și vei vedea că îți poți personaliza notificările cu culorile care îți plac cel mai mult.

Totul va fi gata, astfel încât să puteți începe să vă bucurați de indicatorul LED de notificare Samsung J7.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here