Cum să acceptați sau să anulați o călătorie cu șoferul DiDi și cum să vă cunoașteți destinația

Platforma digitală de călătorie similară cu Uber, care este în prezent gestionată intens este DiDi. Serviciul lor a provocat multă acceptare în comunitate atât a pasagerilor, cât și a șoferilor. Sa vedem cum să acceptați sau să anulați o călătorie șofer Didi și cum să vă cunoașteți destinația.

Didi este o platformă care își împrumută spațiul astfel încât pasagerii și șoferii să coordoneze o călătorie printr-o aplicație digitală creată în acest scop. Unde ambele părți trebuie să se înregistreze acceptând o serie de condiții care dau naștere la serviciul este sigur și confortabil. Aveți și opțiunea de a comanda o mașină pe DiDi pentru altcineva.

Cum să acceptați sau să anulați o excursie a dirijorului DiDi și cum să vă cunoașteți destinația
Vezi acest videoclip pe YouTube

Există anumite reguli, specificații și motive pentru care DiDi poate bloca șoferul sau pasagerul. Aceasta fiind una dintre sancțiunile suportate pentru nerespectarea reglementărilor.

Unul dintre lucrurile pe care DiDi le penalizează este anularea călătoriilor deja solicitate. După ce șoferul a acceptat cererea de călătorie în DiDi nu ar trebui să-l anulezi, În mod similar. În cazul în care pasagerul a solicitat și călătoria a început, nici acesta nu ar trebui să o anuleze.

În ambele cazuri, dacă șoferul sau pasagerul anulează călătoria în condițiile specificate mai sus. Vor primi o penalizare în ratele de plată.

Index()
  1. Acceptați și anulați o călătorie cu șoferul DiDi
  2. Cunoașteți destinația unei călătorii în șoferul DiDi

Acceptați și anulați o călătorie cu șoferul DiDi

Aplicația DiDi conține două formulare de înregistrare, unul pentru pasageri și unul pentru șofer. ambele cu caracteristici puțin diferite, dar în aceeași structură și în aceleași condiții.

Pentru a accepta o călătorie cu șoferul DiDi, trebuie să vă aflați în mod evident în aplicație și când apare harta, localizați cele trei linii din partea de jos. Selectați pentru a vă conecta la rețea și a vedea dacă există solicitări active de căutare a călătoriilor.

La detectarea unei cereri de călătorie, sistemul emite bipuri și indicați locul de aplicare. În partea de jos apare o bandă care spune: accept the trip. Indică automat traseul de urmat pentru a ajunge la locul unde se află pasagerul și traseul pe care trebuie să-l duci pe hartă.

Pentru a anula o călătorie DiDi Conductor, trebuie să mergeți pe ruta deja acceptată, pe drumul de preluare a pasagerului. Evident că ar fi trebuit să acceptați mai întâi cererea de călătorie pentru a o putea anula.

În partea de sus a hărții de locație, veți găsi cuvântul care spune detalii. acolo poți vizualizați detaliile călătoriei, pasagerul pe care l-ați solicitat, adresa de plecare și de sosire a pasagerului și încă două opțiuni.

Unul este anulare, iar celălalt este suportul DiDi. Dacă ceea ce doriți este să anulați călătoria șoferului DiDi, atunci trebuie să selectați opțiunea de anulare. Sistemul DiDi vă va afișa un mesaj de alertă: Această anulare vă va afecta rata de călătorii finalizate. Trebuie, chiar dacă știind acest lucru, să selectați anulare din nou.

Cunoașteți destinația unei călătorii în șoferul DiDi

Dacă doriți să aflați destinația unei călătorii DiDi Conductor înainte de a accepta călătoria, procedura este următoarea. Fiind cu sistemul in cautare de excursii vei vizualiza harta, cand apare o solicitare veți avea 15 secunde să o acceptați sau nu.

În acel moment, cât solicitarea este activă, poți minimiza harta de pe ecranul telefonului mobil până când vezi exact traseul de destinație pe care trebuie să duci utilizatorul sau pasagerul. Dacă traseul ți se potrivește, atunci accepți călătoria.

Dacă, în schimb, traseul nu vă favorizează din diverse motive, îl puteți respinge și spune Nu, mulțumesc. Veți avea opțiunea de a refuza doar de 5 ori pe zi și apoi DiDi te va bloca pentru o jumătate de oră.

Pentru a cunoaște destinația unei călătorii în DiDi Driver dacă ați acceptat deja o cerere de călătorie. Veți putea vedea că sistemul vă va arăta calea pe care trebuie să o urmați pentru a ajunge acolo unde se află utilizatorul.

Pe aceeași hartă puteți vedea detaliile cuvântului în partea de sus, este aceeași procedură pe care am urmat-o anterior pentru a anula călătoria. Fiind în interiorul detaliilor vei putea vezi fotografia și numele utilizatorului în stânga sus.

Sub aceste informații se află adresa de origine a utilizatorului și adresa de destinație la care trebuie să o luăm. Astfel iti vei cunoaste destinul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here