Cum să accesez conversațiile mele Skype salvate de pe computer sau mobil?

Căutarea conversațiilor salvate în Skype poate fi o muncă dificilă pentru acele persoane care nu sunt foarte obișnuite să folosească această aplicație. De aceea acest articol explică procesul pentru accesați conversațiile mele Skype salvate atât pe telefoane mobile, cât și pe computere. De asemenea, vom vorbi despre modul în care aceste chat-uri sunt descărcate pe computer.

Index()
 1. Ce pași ar trebui să urmați pentru a salva o conversație Skype?
  1. De pe PC-ul sau Mac cu Windows
  2. Cu dispozitivul mobil Android sau iOS
 2. Care este calea de descărcare pe care o urmează chat-urile Skype și cum să le accesezi?
  1. Dacă l-ați salvat pe computer
  2. Când sunt salvate în mobil
 3. Cum poți partaja o conversație Skype cu un alt contact?

Ce pași ar trebui să urmați pentru a salva o conversație Skype?

Unul dintre cele mai importante instrumente pentru întâlnirile virtuale cu alte persoane este platforma Skype. Cu toate acestea, Skype ascunde unele funcții pe care mulți oameni nu știu să le folosească. De exemplu, mulți utilizatori sunt intrigați să afle cum sunt salvate chat-urile în Skype și cum să accesați conversațiile salvate pe această platformă.

De pe PC-ul sau Mac cu Windows

În skype când doriți să salvați o conversație prin descărcarea acesteia, trebuie să știți că pe această platformă pot fi descărcate diferite tipuri de fișiere. de la catreaudio, videoclipuri sau imagini în fișiere sau notepad. Toate aceste fișiere sunt stocate în memoria dispozitivului dvs. și le puteți căuta oricând doriți.

Pentru a salva o conversație de pe un computer, primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să intri pe Skype și să creezi un cont sau să te autentifici la contul tău. Apoi, în bara care se află în partea de sus, trebuie să apăsați opțiunea gestionează grupul. După aceasta, trebuie să căutați chatul persoanei a cărei conversație doriți să o salvați.

Cu dispozitivul mobil Android sau iOS

Această procedură se poate face și în chat-ul menționat, în partea de opțiuni trebuie să selectați sau să activați opțiunea istoricul chatului, care va permite salvarea conversațiilor.  Acum, pentru a le descărca, trebuie să accesați go.skype.com/export și acolo conectați-vă la contul dvs. Odată ce se deschide, atingeți în partea de sus punctele pentru a deschide un meniu în care acum trebuie să faceți clic pe setări.

Acolo, în meniul din stânga, introduceți cont și profil pentru a merge la o secțiune în care va trebui să mergeți în jos pentru a introduceți opțiunea contul dvs.  După aceea, veți vedea o listă de categorii în care trebuie să alegeți detaliile contului, acolo, în sfârșit, veți vedea fișierele de export și istoricul chat-ului.

Apoi, se deschide o casetă în care trebuie să alegeți conversațiile pe care doriți să le salvați pe dispozitiv. După ce ați terminat alegerea, trebuie să faceți clic pe trimite cererea. Când fișierul cu istoricul conversațiilor sau fișierelor este gata, trebuie să continuați să apăsați butonul de descărcare.

Deoarece sunt videoclipuri sau imagini foarte grele, ar trebui să fie descărcați în 30 de zile la primirea mesajului. În caz contrar, acestea nu mai pot fi descărcate deoarece stocarea lor în istoric va expira. Dacă nu doriți să fie descărcată o anumită conversație, trebuie să ștergeți istoricul conversației.

Care este calea de descărcare pe care o urmează chat-urile Skype și cum să le accesezi?

După ce fișierul care conține conversațiile făcute în contul dvs. Skype a fost descărcat, este timpul să găsiți unde sunt salvate conversațiile și alte fișiere, așa că să aruncăm o privire mai atentă la procesul de localizare a acestor fișiere pe computer sau mobil.

Dacă l-ați salvat pe computer

Când vine vorba de un computer sau laptop, fișierele Skype sunt salvate într-un folder numit appadata. Pentru a-l găsi, trebuie să urmați calea utilizatorilor, urmată de numele dvs. de utilizator Windows. După ce o bară oblică / appdata este plasată, o bară oblică / este rescrisă și apoi roaming.

Separarea unei noi bare oblice / trebuie să continue cu cuvântul skpe, care se termină cu bară oblică / plus numele de utilizator al contului tău Skype. Tot acest cod trebuie scris lipit, deci ar fi ceva de genul către (Utilizator/utilizator WINDOWS/AppData/Roaming/Skype/utilizator Skype). Urmând acea cale, veți găsi folderul în care se află fișierul cu conversațiile.

Când sunt salvate în mobil

Pe mobil, este puțin diferit, pentru că trebuie să ai un manager de fișiere pentru a putea găsi lucrurile pe care le descarci. Majoritatea telefoanelor au propriile lor, însă, în cazul în care mobilul tău nu are unul dintre acestea, poți descărcați aplicația esfiles explorer. Ei bine, este un manager foarte util în care poți găsi cu ușurință fișierele ascunse care sunt stocate în memoria dispozitivului.

Cum poți partaja o conversație Skype cu un alt contact?

Dacă doriți să partajați fișierul descărcat cu un prieten Skype, puteți trimite fișierul prin mesaj.  Acesta nu trebuie neapărat să fie de pe Skype, deoarece, deoarece este stocat pe telefon sau pe computer, acest fișier poate fi trimis de alte servicii. În acest sens, puteți încărca fișierul pe un e-mail sau pe rețele sociale precum WhatsApp sau Telegram, care suportă cu ușurință trimiterea de fișiere mari și grele.

După ce ați ales rețeaua socială sau metoda de trimitere a fișierului care conține conversația, trebuie să continuați urmați traseul anterior, în cazul unui calculator. Pe de altă parte, dacă trimiterea se face de pe un mobil, va fi necesar să folosiți și managerul de fișiere pentru a putea căuta și selecta fișierul pe care doriți să îl trimiteți.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here