Cum să accesați „Dispozitive și imprimante” pe computerul dumneavoastră cu Windows 11 - Administrare”,

Prin următorul tutorial vă învățăm cum accesați secțiunea Dispozitive și imprimante din Windows 11, ceva de mare importanță pentru a verifica nivelurile de cerneală ale imprimantei tale HP sau ale oricărei alte mărci, precum și alte acțiuni legate de imprimante.

Index()
 1. Ce acțiuni pot fi efectuate în această secțiune?
 2. Ce metode puteți folosi pentru a intra în 'Dispozitive și imprimante'?
  1. De la CMD
  2. cu bara de căutare
 3. Cum să intrați în managerul de imprimare cu panoul de control?
 4. Cum vă puteți găsi imprimanta în managerul de imprimare?

Ce acțiuni pot fi efectuate în această secțiune?

Prin secțiunea 'Dispozitive și imprimante' puteți efectua diverse acțiuni legate de dispozitiv. Printre acestea, evidențiem capacitatea de a vedea în timp real ceea ce se imprimă, de a schimba imprimanta implicită și efectuați diverse setări de imprimare.

Dacă doriți să configurați calitatea imprimării, să modificați aspecte legate de PPI-ul de imprimare sau DPI-ul de scanare, trebuie să mergeți la această secțiune pentru a face modificările pertinente. din fericire există mai multe moduri de a accesa 'Dispozitive și imprimante'.

Ce metode puteți folosi pentru a intra în 'Dispozitive și imprimante'?

Ca și în cazul încercării de a accesa Device Manager pe computer, există mai multe moduri de a accesa Dispozitive și imprimante. În continuare, vă arătăm cum puteți accesa această secțiune folosind consola CMD și prin bara de căutare.

De la CMD

Direct din CMD nu este posibil să accesați secțiunea 'Dispozitive și imprimante'. În orice caz, dacă veți putea accesa centrul 'Print Manager', spațiu care vă va permite efectuați modificări la imprimantele pe care le-ați instalat pe Windows.

 • Va trebui să deschideți consola de comandă cunoscută și sub numele de CMD. Există mai multe moduri de a deschide CMD, dar vă recomandăm să îl căutați direct în bara de căutare, tastând CMD.
 • Odată ce apare rezultatul, faceți clic dreapta pe promptul de comandă și selectați „Run as administrator”.
 • După cele de mai sus, consola de comandă va fi afișată pe ecran, acum ar trebui să scrieți „printmanagement”.msc' și apăsați tasta Enter și se va deschide secțiunea „Manager de imprimare”.

După cum am subliniat, precedentul este o alternativă, dar nu vă va duce la Dispozitive și imprimante. Prin urmare, dacă doriți să ascundeți dispozitive în dispozitive și imprimante, va trebui să urmați pașii pe care vă arătăm mai târziu. În orice caz, din Print Manager puteți efectua și diverse acțiuni utile.

cu bara de căutare

În versiunile mai noi de Windows, întregul sistem de căutare a fost mult îmbunătățit. Momentan prin bara de căutare puteți găsi orice program și funcție de sistem într-o clipă. De fapt, puteți accesa și funcții specifice Panoului de control, cum ar fi dispozitive și imprimante.

Pur și simplu accesați meniul de pornire sau bara de căutare din bara de activități. Acolo va trebui să scrieți „Dispozitive și imprimante”, așteptați până când apare rezultatul. Acum faceți clic pe rezultat, care vă va direcționa către secțiunea de configurare a imprimantei a computerului.

Cum să intrați în managerul de imprimare cu panoul de control?

Multe modificări și ajustări ale sistemului pot fi făcute prin intermediul panoului de control. De fapt, marea majoritate a instrumentelor de sistem de care vom avea nevoie se găsesc în Panoul de control. La rândul său, dacă vrei accesați managerul de imprimare, este locul potrivit pentru a-l găsi.

 • Pentru a accesa 'Dispozitive și imprimante', primul lucru este să deschideți Panoul de control, pe care îl puteți găsi prin meniul de pornire.
 • Odată ce vă aflați în panoul de control, vă recomandăm să schimbați vizualizarea după categorii, pur și simplu mergeți la ‘Vizualizare după:’ și selectați ‘Categorie’.
 • După cele de mai sus, faceți clic pe 'Hardware și sunet'.
 • In cele din urma faceți clic pe „Dispozitive și imprimante” și te vei afla în secțiunea de configurare, unde poți găsi adresa IP a imprimantei tale și multe alte acțiuni de genul acesta.

Cum vă puteți găsi imprimanta în managerul de imprimare?

Odată ce vă aflați în 'Dispozitive și imprimante', trebuie doar să derulați în jos la secțiunea 'Imprimante', unde vor fi afișate toate imprimantele, faxurile și alte componente similare. După ce a fost în această secțiune, pot apărea mai multe imprimante.

În cazul în care sunt afișate mai multe imprimante, nu vă faceți griji, este foarte frecvent ca acesta să fie cazul. Având în vedere acest lucru, este esențial ca stii modelul imprimantei pe care o ai, ca să-l poți identifica. Odată ce le-ați identificat, puteți face modificări și modificări după ce faceți clic dreapta pe el.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here