Cum să deschideți și să gestionați fișierele APK cu Windows? - le vezi pe toate

Dacă utilizați Android, veți ști că acest sistem necesită fișiere APK. Veți găsi adesea astfel de fișiere pe Play Store și altele instrumente de personalizare pentru mobilul dvs. Cu toate acestea, puteți utiliza un computer și din acest motiv vă explicăm aici cum să deschideți și să gestionați fișierele APK cu Windows? astfel încât să le puteți vedea pe toate de pe computer.

Index()
  1. Cum sunt gestionate fișierele APK din Windows Finder??
  2. Ce trebuie să faceți pentru a gestiona fișierele APK pe Windows folosind Android Studio?
  3. Cum să utilizați Apkshellext2 pentru a gestiona toate fișierele APK din Windows?
  4. Cum deschizi un astfel de fișier în Windows?
  5. Ce puteți face în versiunile anterioare Windows 10 pentru a deschide fișiere de tip APK?

Cum sunt gestionate fișierele APK din Windows Finder??

Din fericire, este posibil să gestionați fișierele APK din Windows Finder prin instrumente externe care pot fi descărcate de pe site-uri web de încredere. Este cazul aplicațiilor ‘Android Studio’ și ’Apkshellext2’care facilitează organizarea fișierelor APK rapid și ușor.

Ce trebuie să faceți pentru a gestiona fișierele APK pe Windows folosind Android Studio?

este posibil gestionați fișierele APK pe Windows folosind Android Studio. Unul dintre avantajele Android Studio este că puteți despacheta fișierele pentru a putea vizualiza și descărca tot conținutul acestora dintr-un singur panou. În cazul fișierelor APK, aplicația analizează manifestele aplicației, arată codul JAVA și codul nativ dacă este inclus.

Pentru a face această procedură, trebuie să intrați pe site-ul oficial al Android Studio și să apăsați butonul „Descărcați Android Studio”. Rulați fișierul executabil (.exe) și apăsați butonul ‘Da’ din fereastra de control al contului de utilizator. Așteptați până se încheie procesul de instalare pe computer.

După ce instalați „Android Studio” pe computer, deschideți instrumentul și apăsați de mai multe ori pe „Înainte” pentru instalați toate componentele ceea ce cere programul. Apoi faceți clic pe „Deschideți un proiect existent în Android Studio”. Alegeți fișierul APK, apăsați pe „Deschidere” și vizualizați conținutul acestuia în panoul prezentat de Android Studio.

Cum să utilizați Apkshellext2 pentru a gestiona toate fișierele APK din Windows?

De asemenea, este posibil să gestionați toate fișierele APK din Windows folosind un instrument numit „Apkshellext2”. ‘Apkshellext2’ este o extensie gratuită pe care o puteți găsi în Arhivele ‘GitHub’ și servește la organizarea rapidă și eficientă a fișierelor APK.

Accesați site-ul web „Apkshellext” și faceți clic pe „Descărcare” pentru a descărca instrumentul. După ce instalați ‘Apkshellext2’ pe computer, faceți clic dreapta pe fișierul APK, faceți clic pe ‘APK Shell Extension’ și efectuați acțiuni precum redenumiți fișierul, revizuiți conținutul din Magazinul Play sau accesați preferințele Apkshellext2.

Cum deschizi un astfel de fișier în Windows?

Nu este posibil să deschideți fișiere APK în Windows direct, adică fără a utiliza niciun tip de aplicație. Din acest motiv, este esențial să descărcați și să instalați un instrument care vă permite să îndepliniți această sarcină cu succes. Aplicațiile precum Android Studio facilitează decompilarea și vizualizarea fișierelor APK.

Pentru a putea deschide un fișier APK de pe computer, acesta trebuie să aibă extensia .exe și tocmai aceasta este sarcina Android Studio. Cu toate acestea, există anumite emulatoare Android pentru computere care ne permit să deschidem fișiere APK în Windows. Trebuie doar să instalați emulatorul, să deschideți un cont Gmail și să accesați 'Aplicațiile instalate'.

Apoi, localizați fișierul APK de pe computer și confirmați selecția apăsând butonul „Deschidere”. Emulatorul se va ocupa de rulați aplicația care are fișierul menționat și astfel puteți profita de aplicație când instalarea este terminată pe computer.

Ce puteți face în versiunile anterioare Windows 10 pentru a deschide fișiere de tip APK?

De asemenea, puteți deschide fișiere APK în versiuni anterioare Windows 10. Pentru a face acest lucru, va trebui să descărcați aplicația WinRAR, WinZip sau 7-Zip și să o instalați pe computer. Sunt instrumente open source sunt foarte utile pentru comprimarea și decomprimarea fișierelor pe diferite sisteme de operare precum Linux, MacOS sau Windows.

Pentru a face această procedură, accesați site-ul oficial pentru a descărca WinRaR pe Windows. Rulați fișierul de configurare pentru a putea utilizați WinRaR pe computer. Apoi, faceți clic dreapta pe fișierul APK pe care doriți să îl deschideți și alegeți „Extract Files” din meniul contextual. Apoi, selectați destinația fișierului.

Așteptați câteva secunde pentru finalizarea procesului procesul de extracție. Repetați pașii de mai sus pentru toate fișierele APK pe care doriți să le deschideți, apoi verificați dacă acestea se află în folderul pe care l-ați selectat anterior pentru a salva fișierele APK pe computer.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here