Cum să deschideți un hyperlink în Outlook sau Word fără a utiliza tasta „Ctrl” - Charms”,

Word și Outlook sunt două utilitare grozave Microsoft utilizate în întreaga lume pentru a scrie tot felul de documente și a le trimite prin utilizatorii lor, de multe ori aceste documente aduc cu ele link-uri pe care alți utilizatori le-au atașat la o linie de text pentru ca noi să le aruncăm o privire, în acest oportunitate pe care te vom învăța deschideți hyperlinkuri de cuvinte fără a apăsa CTRL astfel încât să puteți economisi timp și să le vizualizați mai convenabil.

Index()
 1. Ce se întâmplă când faceți clic pe hyperlinkuri?
 2. Cum puneți hyperlinkuri în e-mailuri sau fișiere Word?
 3. Care sunt pașii în care puteți deschide un hyperlink din e-mailul dvs?
 4. Cum puteți deschide o filă nouă cu hyperlinkul dvs. Word?
 5. Ce ar trebui să faceți pentru a evita să apăsați „Ctrl” pentru a le deschide?

Ce se întâmplă când faceți clic pe hyperlinkuri?

Hyperlink-urile sunt adrese care vă vor duce către un anumit loc din întregul Internet, acesta fiind cel mai rapid mod de a stabili o conexiune între computerul dumneavoastră și serverul unei pagini web cu informații pe care le putem vedea din browserul nostru, atunci când reușim să deschideți un hyperlink în Word imediat echipa noastră va deschide browserul implicit al computerului și ne va duce la pagina web care indică adresa URL în câteva secunde Știați că puteți introduce link-uri în imaginile din Gmail?

Cum puneți hyperlinkuri în e-mailuri sau fișiere Word?

Adăugați un link către un document Word este la fel de ușor pe cât este să o faci în Outlook, pe ambele platforme interfața funcționează la fel, pentru asta vom urma pașii de mai jos:

 1. Copiați linkul sau hyperlinkul 
 2. Scrieți o frază pe care vrem să fie adăugat hyperlinkul, de exemplu 'Click aici pentru a vedea statisticile'
 3. În Word (sau Outlook) va trebui să selectați textul la care doriți să adăugați linkul, să mergeți la 'Insert' și apoi să faceți clic pe butonul 'Hyperlink' pentru a-l adăuga. De asemenea, îl puteți selecta și faceți clic dreapta pentru a alege aceeași opțiune.
 4. Se va deschide o nouă casetă de dialog, în care vom lipi link-ul folosind clic dreapta al mouse-ului și opțiunea 'paste' sau comanda rapidă a tastei Windows 'CTRL + V'.
 5. De asemenea, puteți utiliza opțiunile din bara laterală din stânga pentru link către un alt loc din documentul Word, adică atunci când dai clic pe hyperlink în loc să te ducă către un alt site din rețea, acesta te duce în alt loc din document (În acest caz, nu va fi necesar să copiați sau să lipiți nimic) sau un hyperlink către un e-mail abordare.
 6. Facem clic pe 'accept'

Odată ce ai urmat acești pași, vei putea adăugați un link către un document Word de câte ori doriți, fie că este vorba de un site web extern sau de undeva în document, puteți elimina și hyperlinkurile din Word la fel de ușor.

Care sunt pașii în care puteți deschide un hyperlink din e-mailul dvs?

Deschiderea unui hyperlink din e-mailul dvs. este o sarcină simplă și există 2 moduri de a o face urmând pași destul de simpli, mai jos vă vom arăta:

 1. Deschideți hyperlink în fila curentă: dacă nu vă deranjează că linkul se încarcă în fereastra curentă, atunci puteți face dublu clic pe hyperlink pentru a-l deschide, unele servicii de e-mail precum Gmail vă solicită să plasați cursorul mouse-ului peste hyperlink și apoi să selectați opțiunea de a afișa automat „deschideți hyperlink”
 2. Copiați și inserați hyperlinkul într-o altă filă: în cazul în care sunteți o persoană precaută și doriți să vedeți mai întâi ce pagină web este, puteți face faceți clic dreapta pe hyperlink și „Copiați adresa linkului”, apoi deschideți o nouă filă a browserului și decideți dacă doriți să introduceți adresa URL.

Acești pași și metode funcționează și în Microsoft Word și în majoritatea serviciilor de e-mail, poți de asemenea să faci o semnătură în e-mail cu hyperlinkuri pentru a-ți îmbunătăți imaginea personală cu colegii sau cunoscuții.

Cum puteți deschide o filă nouă cu hyperlinkul dvs. Word?

În cazul în care pașii anteriori nu v-au convins complet sau doriți deschideți o filă nouă când faceți clic pe hyperlinkuri Pentru a evita copierea și lipirea adresei URL în browser, economisind timp în proces, apoi urmați pașii de mai jos:

 1. Deschideți Microsoft Word
 2. Găsiți secțiunea în care se află hyperlinkul și treceți cursorul mouse-ului peste ea
 3. Faceți clic dreapta pe hyperlink și selectați opțiunea 'Deschideți hyperlink', deși nu este menționat nimic despre o filă nouă, aceasta se va deschide automat în browserul implicit (În mod implicit, Microsoft Edge sau Explorer pe Windows)

Ce ar trebui să faceți pentru a evita să apăsați „Ctrl” pentru a le deschide?

În cazul Word, va fi întotdeauna necesar apăsați Ctrl pentru a deschide hyperlinkuri, dar există o opțiune în cadrul configurației programului care ne permite să dezactivăm această opțiune, în plus, este disponibilă pentru orice program din cadrul suitei office, pentru aceasta urmând pașii de mai jos:

 1. Deschideți Microsoft Word
 2. Accesați secțiunea „Fișier” și în noua filă care se va deschide, selectați „Opțiuni” și apoi Faceți clic pe „Avansat” și căutați linia „Folosiți CTRL + clic de mouse pentru a deschide hyperlinkuri”
 3. Debifați caseta de lângă această opțiune și apăsați „OK pentru a salva modificările”

Odată ce ai urmat acești pași, vei putea deschideți hyperlinkuri cu un singur clic în Word sau orice program de birou fără nicio problemă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here