Cum să deschideți un fișier PDF pe un mobil Android, iOS sau PC pas cu pas

Unul dintre fișierele pe care le folosim cel mai mult astăzi sunt documentele PDF și orice utilizator a avut o problemă, deși este obișnuită și destul de enervantă, putând deschide un fișier PDF pe dispozitivele noastre.

Cum să deschideți un fișier PDF pe un mobil Android, iOS sau PC pas cu pas
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cele mai frecvente erori sau probleme care ne apar atunci când nu putem deschideți un PDF pe computerul nostru Există mai multe, printre acestea se numără:

  1. The Documentul PDF este corupt sau deteriorat. Acesta este cel mai frecvent, apare mai ales atunci când descarcăm de la și fișierele nu s-au terminat de descărcat de pe acesta și, prin urmare, este deteriorat. Ar putea fi, de asemenea, din cauza unui cod prost din document care cauzează aceeași problemă.
  2. Sistemul nu are caracteristica de a citi fișierul: Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când sistemul Android vă solicită o aplicație pentru a citi PDF-ul.
  3. PDF criptat. Aceasta este una dintre cele mai enervante, pentru că toată procedura pe care am urmat-o pentru a descărca fișierul a mers bine dar ne cere o parolă dacă încercăm să o deschidem, ni se va prezenta doar un document gol.

Am aprofundat deja în cele mai frecvente probleme, dar înainte de a merge mai departe cu o soluție, să explicăm ce este exact un fișier PDF.

Index()
  1. Ce este un fișier PDF?
  2. Deschideți un dispozitiv PDF pe dispozitivele noastre

Ce este un fișier PDF?

Documente PDF sau pentru acronimul său în engleză, 'Format document portabil' Format de document portabil, acestea au fost destul de utile pentru utilizatorii tuturor dispozitivelor la acest moment, atât în ​​uz personal, cât și în serviciu.

Este un format extrem de prietenos pentru stocarea documentelor virtuale, acestea fiind independente de orice alt hardware sau software. Oricine poate crea un fișier PDF, cel mai simplu mod este cu o aplicație Adobe Acrobat Reader DC sau cu Word. Este utilizat pe scară largă în lumea digitală datorită versatilității, universalității și compatibilității cu marea majoritate a aplicațiilor și site-urilor web, putând fi încărcat chiar și pe site-uri precum blogger.

Acum că știm care sunt problemele cu acest tip de fișier și știm ce este, putem continua cu o soluție. Va varia în funcție de dispozitiv.

Deschideți un dispozitiv PDF pe dispozitivele noastre

Vă recomand înainte de a continua vizita un editor PDF sau un vizualizator al acestuia pentru a vedea dacă fișierul poate fi de fapt gestionat. Astfel vom ști mai eficient dacă este fișierul sau noi suntem cei cu problema.

Acum, dacă nu avem o problemă pe dispozitivul nostru, pur și simplu căutați fișierul PDF în cauză în folderul de descărcare și faceți clic pe el. Dacă nu aveți Acrobat, selectați deschide cu și ar trebui să apară opțiunile Google pentru PDF .

Versiunile Google pentru a vizualiza un document de acest tip sunt Google Drive sau One Drive, dacă nu rulează cu acestea, încercați să descărcați documentele menționate mai sus Adobe Acrobat Reader.

Această aplicație este disponibilă pentru toate dispozitivele Android, pentru PC-urile noastre chiar și iOS, astfel încât să puteți continua cu deplină liniște, în plus aplicația este foarte ușoară nu va dura mult.

da doriți să încărcați un fișier PDF și nu doriți ca acesta să fie modificat singur, puteți aplica protecție prin parolă. Iată pașii:

Pentru a face acest lucru trebuie să avem Acrobat DC, deschidem documentul pe computer sau pe dispozitivul nostru mobil.

Selectați fereastra care spune fișier, apoi vă va oferi opțiunea de a proteja cu parolă, de acum incolo este doar sa plasezi parola pe care vrei sa o accepti si atat.

O altă modalitate ar fi să accesați instrumente, apoi la caseta de protecție și va apărea caseta de protecție cu parolă. În acest fel, este mai eficient să păstrați un document sau o idee originală ferit de orice modificare externă nedorită.

După ce ați încercat această procedură, aplicația va funcționa fără probleme, dar rețineți întotdeauna să efectuați descărcare de pe un site oficial pentru a evita riscurile enervante ale virușilor care sunt foarte frecvente atunci când căutăm aplicații în browserul nostru, asta mai mult decât orice pe computere.

În sistemul Android puteți intra cu ușurință Magazin Google Play, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acest tip de erori pe dispozitivul dvs. Android. Odată instalat, veți putea să vă bucurați de cărți virtuale, să faceți lucrări, chiar să traduceți un fișier PDF din engleză în spaniolă, printre altele pe care le oferă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here