Cum să vă deschideți contul iCloud cu un Android | Nu utilizați aplicații externe

Dacă aveți informații salvate în iCloud de pe un dispozitiv Apple vechi pe care doriți să le recuperați, dar acum aveți un mobil Android, nu credeți că ați pierdut aceste informații, astăzi vă vom arăta cum puteți deschide-ți contul iCloud folosind un dispozitiv Android.

Index()
 1. Care sunt funcțiile care pot fi efectuate pe contul tău iCloud dacă îl deschizi pe Android?
 2. Ce date sunt necesare pentru a putea intra în iCloud cu Android-ul tău?
 3. Cum poți intra în contul tău iCloud de pe dispozitivul Android?
 4. Cum vă puteți exporta toate datele de pe iCloud pe Android?
 5. Ce ar trebui să faceți pentru a vă găsi iPhone-ul cu contul iCloud de pe Android?

Care sunt funcțiile care pot fi efectuate pe contul tău iCloud dacă îl deschizi pe Android?

iCloud este un serviciu oferit de Apple utilizatorilor săi să poată stoca informații cum ar fi fișiere, fotografii, videoclipuri, note și alt conținut într-un nor. Acest serviciu este practic același cu Google Drive, dar pentru dispozitivele Apple. Deci, indiferent de cât timp a trecut, dacă aveți informații stocate într-un cont iCloud și vă amintiți parola, o puteți accesa.

Datorită site-ului iCloud, este posibil să efectuați practic orice funcție de pe dispozitivul dvs. Android. Asta datorită faptului că această pagină are suport pentru dispozitive mobile, tablete și computere a sistemelor de operare precum Google sau Windows. Astfel, puteți accesa informațiile dvs. (note, fotografii, videoclipuri etc.) pentru a putea să-l ștergeți și să eliberați spațiu sau să îl descărcați dacă doriți să îl aveți înapoi pe telefonul dvs. Android.

Ce date sunt necesare pentru a putea intra în iCloud cu Android-ul tău?

La fel cum încercați să vă accesați contul iCloud de pe un dispozitiv Apple, ceea ce trebuie să faceți este o dată pe pagina principală iCloud să introduceți acreditările dispozitivului care are datele, adică ID Apple și parola iCloud.

Când introducem datele contului iCloud, acesta ne va trimite un Cod de verificare la contul de e-mail cu care a fost înregistrat dispozitivul. După plasarea parolei, putem accesa direct toate informațiile din cloud și putem naviga în interiorul acesteia. Dacă ne pierdem datele, putem schimba conturile.

Cum poți intra în contul tău iCloud de pe dispozitivul Android?

Trebuie doar să aveți ID-ul Apple și parola pe care le-ați creat când le-ați configurat. Dacă aveți informațiile menționate mai sus, va trebui doar să efectuați următorii pași de mai jos:

 • În dispozitivul nostru Android căutăm browserul de încredere pe care îl folosim, introducem în motorul de căutare iCloud Apple și selectați linkul paginii oficiale.
 • Când intram pe pagina iCloud, vom vedea aceeași interfață care este folosită atunci când intrăm de pe un dispozitiv Apple. Acolo introducem ID-ul Apple și parola contului pe care l-am căutat anterior.
 • La introducerea datelor iCloud va trimite un cod de verificare la adresa de e-mail care este legată de cont. Prin urmare, va trebui să introducem e-mailul și să căutăm mesajul trimis de iCloud.
 • Apoi copiem codul, ne întoarcem la pagina iCloud și facem clic pe pictograma săgeată pentru a intra și gata, vei fi în interiorul iCloud-ului dispozitivului tău Apple de pe Android.
 • Odată ajuns în partea principală a iCloud, acesta ne va arăta informațiile stocate în cloud și ne va spune ce putem face. Printre aplicații avem galeria foto și video, note, mementouri și Find My iPhone.

Această caracteristică de conectare la iCloud printr-un dispozitiv Android este destul de utilă în cazul în care aveți ți-ai pierdut dispozitivul mobil, deoarece indiferent care este telefonul prietenului tău, îl poți urmări instantaneu. De asemenea, puteți trimite fișiere partajate.

Cum vă puteți exporta toate datele de pe iCloud pe Android?

Pentru a exporta informațiile pe care le avem pe dispozitivul nostru Apple, adică salvat pe iCloud va trebui să facem următoarele:

 • Am intrat în site-ul iCloud prin browserul pe care îl dorim de pe dispozitivul nostru Android și plasați datele telefonului sau dispozitivului Apple pe care l-am înregistrat și apăsați butonul săgeată pentru a intra.
 • Odată intrat în interfața principală a iCloud, selectăm aplicația către care dorim să exportăm informațiile. În cadrul aplicației vor apărea informațiile pe care le are dispozitivul și selectăm ce vrem să exportăm.
 • Pentru a descărca informațiile va trebui să selectăm ceea ce vrem să exportăm și în partea de sus a paginii va apărea pictograma de descărcare Apple, are forma unui nor cu o săgeată în jos. Facem clic pe buton și automat va începe descărcarea și gata vom avea informațiile în Android-ul nostru.

Ce ar trebui să faceți pentru a vă găsi iPhone-ul cu contul iCloud de pe Android?

Intră pe pagina web iCloud din browserul tău de încredere, plasează toate datele și pe interfața principală a paginii selectează Găsește-mi iPhone-ul. Va apărea opțiunea Toate dispozitivele, faceți clic pe ea și selectați dispozitiv conectat la contul dvs. iCloud care a fost pierdut și va începe imediat să caute dispozitivul. Dacă nu puteți găsi numele dispozitivului dvs., amintiți-vă că acesta va apărea în centrul barei de instrumente.

Dacă dispozitivul este găsit prin iCloud, veți primi o notificare care vă spune că dispozitivul a fost găsit și vă va oferi o adresă afișată prin iCloud. Va trebui doar să accesați site-ul și să verificați dacă acesta este acolo. În cazul în care dispozitivul nu apare, pe pagina va apărea un mesaj care spune Deconectat lângă numele dispozitivului.

Cu toate acestea, vi se va afișa ultima locație pe care Apple a făcut-o pe dispozitivul dvs. înainte ca acesta să fie descărcat sau deconectat. Veți vedea și o opțiune pentru Anunțați-mă când sunt găsite. Cu acesta, dacă dispozitivul este pornit din nou, locația curentă a dispozitivului vă va fi trimisă imediat.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here