Cum să deschideți sau să creați cu ușurință un cont de e-mail în câțiva pași

În prezent, există multe modalități de a comunica cu oameni din întreaga lume datorită aplicațiilor care există astăzi și avantajelor incredibile ale acestora, cum ar fi Facebook, WhatsApp, printre altele.

Cum să creezi un cont de e-mail în 10 pași
Vezi acest videoclip pe YouTube

Există și o modalitate de a comunica și este prin e-mail, dacă nu ai cont este timpul să fii atent la acești pași pe care îți vom oferi creați un cont rapid și ușor.

Acest mijloc de comunicare este folosit în întreaga lume și de mulți utilizatori, deoarece oferă avantaje minunate și este indicat să aveți un cont, deoarece poate fi prima cerință pe care să vă poată întreba fie la un loc de muncă, la universitate, printre altele.

Prin email poti primi mesaje de la vreo institutie si pentru asta este important sa ai un cont creat si activ.

Index()
  1. ce este un e-mail?
  2. Ce e-mail este cel mai recomandat?
  3. Cum se creează un cont de e-mail?

ce este un e-mail?

Un e-mail este unul mass-media folosit de mulți utilizatori care funcționează doar în rețeaua care este folosită pentru a trimite mesaje unei alte persoane care are și un cont de e-mail.

Acest mediu nu este folosit doar pentru a comunica cu oamenii trimițându-le mesaje, videoclipuri sau fotografii, ci este folosit și pentru activități online precum cumpărături, deschiderea unui cont pe o rețea de socializare etc.

E-mailul a fost unul dintre primele servicii de internet creat de omenire inspirat din corespondența poștală care avea funcția de a trimite scrisori unui utilizator oriunde în lume.

Astăzi, corespondența poștală nu mai este folosită, deoarece a fost înlocuită cu celebrul e-mail care ne face mult mai ușor comunicarea.

Este foarte important să aveți un cont de e-mail deoarece este una dintre cerințele când vă creați un cont la noi Facebook, Instagram, Twitter sau altă rețea socială în care dorim să avem un cont. De asemenea, o pot solicita atunci când fac achiziții de pe internet, cum ar fi un film, un joc sau chiar o aplicație pentru mobil sau PC.

Acum că știți ce este un e-mail și pentru ce este acesta, este timpul să vă creați propriul cont. Dacă nu știți, nu vă faceți griji pentru că vă vom învăța și cum să îl creați în câțiva pași simpli. Mare atenție pentru că în acest subiect vă vom oferi câteva instrucțiuni pentru a vă crea contul de e-mail.

Ce e-mail este cel mai recomandat?

Există mai multe tipuri de conturi pe care le putem crea, dar înainte de a alege unul, vom numi diferitele tipuri de cont de e-mail și vă vom spune, de asemenea, care este cel mai recomandat pentru utilizarea dvs. Trebuie să știți că aceste tipuri de conturi sunt folosite în moduri diferite, din acest motiv ar trebui să știți care cont de e-mail este mai favorabil pentru utilizarea dvs.

Una dintre cele mai utilizate pe scară largă din lume este Gmail care este cel mai cunoscut și mai popular de către toți utilizatorii, deoarece este oferit de Google care este cea mai benefică aplicație folosită pentru a naviga pe internet.

Un alt tip de email folosit de mulți utilizatori este celebrul Outlook alias Hotmail care a fost cel mai folosit la nivel mondial la un anumit moment înainte de apariția Gmail.

Există și alte tipuri de conturi care sunt folosite numai în Germania ale căror nume sunt GMX și Zoho Mail sunt cele mai folosite din toata tara, deoarece sunt usor de folosit si sunt si gratuite.

Cum se creează un cont de e-mail?

Ne vom concentra pe tipul de cont Gmail, deoarece Este cel mai folosit de toți utilizatorii. Instrucțiunile pentru crearea unui cont sunt următoarele:

  • Găsiți pagina pentru a crea conturi în Google.
  • Când ați găsit pagina, trebuie să vă scrieți datele personale în spațiul corespunzător și, cel mai important, datele dvs Adresa de email.
  • Pentru a vă scrie adresa, scrieți mai întâi numele și prenumele lipite, apoi plasați semnul Gmail.com.
  • După ce ai făcut acest lucru, apasă următorul și vei primi un mesaj pe telefon cu codul pe care îl vei scrie în casetă.
  • Acum aveți propriul cont de e-mail.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here