Cum să deschideți mai multe sesiuni WhatsApp Web simultan? - cele mai bune trucuri

Utilizarea pe scară largă a WhatsApp Web este acoperită de confort prezentate în aspecte de mai mare agilitate de scriere, domenii de afaceri sau servicii pentru clienți. Însă utilizarea whatsapp web de la sine nu este suficient și apelăm la utilizarea lui în mai multe sesiuni, dar nu este atât de ușor de făcut pe cât pare și ne-am fi dat deja seama când o vom încerca, dar există comenzi rapide și trucuri care ne vor ajuta.

Index()
  1. Ce se întâmplă dacă scanați codul QR pentru a deschide mai multe sesiuni WhatsApp Web?
  2. Câte sesiuni WhatsApp Web pot fi deschise simultan?
  3. Cum să porniți mai multe sesiuni WhatsApp Web în același timp cu fereastra incognito?
  4. Cum să deschideți mai multe sesiuni WhatsApp Web folosind două browsere?

Ce se întâmplă dacă scanați codul QR pentru a deschide mai multe sesiuni WhatsApp Web?

Utilizarea codurilor QR a fost tabu în rândul publicului cel mai conservator, iar aceasta, la rândul său, este transferată pe WhatsApp.  Ideea de intimitatea ca aspect inalienabil Se leagă la unison cu aspecte ale proprietății modeste, nu este de mirare că observi în dorințe precum să vezi stări WhatsApp fără ca ei să-și dea seama, ideea că cineva are acces la confidențialitatea noastră prin utilizarea web-ului WhatsApp, este șocantă.

Gândindu-mă la toate acestea, a fost generat combinația de securitate ridicată oferită de codurile QR. Dacă unii sunt tulburați de faptul că pot citi un mesaj primit pe WhatsApp fără a bifa bifa, este clar că vor fi mult mai tulburați văzându-și confidențialitatea încălcată.

Aplicația de criptare end-to-end este transferată în același mod în domeniul WhatsApp Web cu utilizarea codurilor QR. Acesta este structurat prin modele de pixeli, prin urmare este a versiunea bidimensională a celebrului cod de bare, cu detaliul că se pot stoca o cantitate mare de informații, sau se pot stabili conexiuni de mare stabilitate între servere.

Întrucât este un model îmbunătățit al codului de bare, putem presupune că utilizarea acestuia va fi unică și, de fapt, este așa, stabilirea conexiunii între serverul central și echipamentul mobil care este conectat, se face printr-un singur canal, care garanteaza securitatea si intimitatea intre companie si utilizator, În plus, utilizatorului i se cere să introducă modelul sau PIN-ul echipamentului în momentul realizării conexiunii, dar politicile de utilizare sunt în permanență reînnoite.

Câte sesiuni WhatsApp Web pot fi deschise simultan?

Schimbarea politicilor de securitate este inviolabilă și indomabilă, dar schimbarea politicilor și a aspectelor de utilizare, sunt supuse dorințelor, cerințelor și nevoilor utilizatorilor, din acest motiv compania se află în continuă renovare. De aceea este vital să știm cum să ne actualizăm contul WhatsApp la cea mai recentă versiune.

În ultima vreme, utilizarea WhatsApp Web s-a diversificat, până la punctul în care acestea trebuie extinse parametrii de utilizare și conectivitate, Înainte, utilizarea acestui mediu era limitată la o singură sesiune, dar acum vedem cum este extinsă utilizarea acestuia, permițând modificări precum menținerea sesiunii pornite chiar dacă conexiunea este pierdută.

Această modificare a permis ca mai multe sesiuni active să fie înregistrate în sistem în același timp, deși nu mai au acces la ele, deoarece browserul a fost închis sau computerul a fost deconectat, acestea continuă să fie înregistrate ca deschise, desigur este posibil să le închideți doar făcând clic pe o secțiune de configurare, dar acesta este un avans destul de mare.

În acest sens putem vorbi de până la 3 sesiuni deschise. Dar să ne amintim că conectivitatea a fost un factor vital în utilizarea WhatsApp Web, motiv pentru care permite sesiunilor să rămână active. Cu toate acestea, utilizarea unei sesiuni va afecta alta, adică nu sunt aspecte izolate şi autonome, ceea ce se face într-una, se va arăta în cealaltă.

Cum să porniți mai multe sesiuni WhatsApp Web în același timp cu fereastra incognito?

Utilizarea ferestrei incognito închide legătura dintre browserul principal și jurnalele de utilizare, adică putem efectua acțiuni în mod autonom într-o fereastră incognito, fără a afecta direct acțiunile ferestrei principale de navigare.

Acest detaliu a fost folosit de ani de zile pentru a avea o mai mare intimitate și asigurați-vă că sesiunea WhatsApp Web nu este lăsată deschisă în mâinile unor terți. Dar acum, odată cu relaxarea politicilor de utilizare, este posibil să porniți mai multe sesiuni WhatsApp Web în același timp cu fereastra incognito.

Trebuie doar să intrăm pe site-ul oficial WhatsApp, din fereastra noastră incognito, mergem apoi la mobilul nostru, facem clic pe meniu, sau configurație, apoi alegem 'Dispozitive conectate' și scanăm codul QR, dacă mobilul nostru are un model de securitate sau PIN, trebuie să-l furnizăm.

Trebuie să repetăm ​​această acțiune din nou, pentru a deschide o altă sesiune, este necesar doar să deschidem o altă fereastră incognito, deoarece ea va fi independentă de prima. Pe măsură ce se stabilește o independență a acțiunilor între ferestrele incognito, se vor putea deschide mai multe sesiuni de WhatsApp Web.

Cum să deschideți mai multe sesiuni WhatsApp Web folosind două browsere?

Utilizarea a două browsere este la fel de aplicabilă, să ne amintim că există o independenţă între acţiunile desfăşurate în fiecare, adică nu sunt legate între ele. Ceea ce trebuie să luăm în considerare este că înregistrarea DNS va fi aceeași, așa că deschiderea mai multor sesiuni ale aceluiași cont între două browsere poate fi limitată. Cu toate acestea, nu ar fi nicio problemă la deschiderea sesiunilor WhatsApp Web din conturi independente între browsere.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here