Cum se deschide panoul de control pe un computer cu Windows 11? - Fara erori

Pentru a face acest lucru, preia controlul mouse-ului și trageți-l la simbolul ferestrei, acesta este situat în partea stângă jos a ecranului, numele său este 'Start', faceți clic pe el. Acum continuați să vă poziționați în partea de sus a ferestrei pop-up, este bara albă care are o lupă lângă ea. 

E timpul să-ți pui mâinile pe tastatură, de acolo tastați „Panou de control”, și apăsați enter. Rezultatele vor apărea imediat, când apare opțiunea așteptată, faceți clic pe 'Open' și gata. Investigați modul în care Microsoft își prezintă Windows 11, în acest fel îi veți cunoaște noutățile, funcțiile și aspectele relevante. 

Index()
  1. Ce acțiuni pot fi efectuate prin intrarea în panoul de control Windows 11?
  2. Cum se deschide panoul de control în Windows?
    1. După funcții
    2. Folosind terminalul Windows
    3. Cu suport de căutare
  3. Care sunt pașii pentru a accesa panoul de control folosind comenzile rapide?

Ce acțiuni pot fi efectuate prin intrarea în panoul de control Windows 11?

Una dintre primele acțiuni include gestionați confidențialitatea Y Securitate a sistemului, gestionați conturile de utilizator și controlați dispozitivele conectate la computerul dvs., ținând cont de principalele accesorii și complemente. În plus, oferă acces la aplicațiile sau programele instalate

Alte elemente implicite în panou sunt funcțiile de personalizare, în care aspectul Windows-ului poate fi schimbat. Există, de asemenea, secțiunea ceasului și regiunile lumii și opțiunile „Accesibilitate”, care sunt foarte utile persoanelor cu dizabilități, sau când unele elemente ale PC-ului sunt distruse. Dacă întâmpinați probleme la tastare, aflați de ce tastatura nu funcționează în Windows 11. 

Cum se deschide panoul de control în Windows?

Există multe modalități de a intra în panoul de control, una dintre ele implică utilizarea funcțiilor sistemului de operare, modalitatea de accesare a acestuia este prin selectarea opțiunilor. De asemenea „Terminal Windows” poate fi folosit, sau prin ‘Comenzi’, cu dialogul de sistem. Acestea din urmă sunt însă opțiuni pentru cei mai experimentați (cu cunoștințe de programare), excluzând instrumentele de căutare, deoarece acestea pot fi folosite de oricine.

După funcții

Luați cursorul și treceți la mutați-l la pornirea Windows, în lista de opțiuni, căutați „Setări” și selectați-o. În caseta pop-up, faceți clic pe opțiunea „Panou de control” și așteptați ca aceasta să fie afișată. Dacă nu îl găsiți, întoarceți-vă la început și faceți clic dreapta, va apărea numele 'Control Panel', faceți dublu clic și gata. 

Folosind terminalul Windows

Reveniți la începutul Windows, odată ce ajungeți să utilizați motorul de căutare și scrieți 'CMD' sau 'Run'. Când este afișat, faceți clic pe „Deschidere”. Nu vă speriați dacă apare o reducere neagră, aici vei tasta „Control” și apoi vei apăsa tasta „Enter”. Închideți fereastra neagră și faceți ce doriți cu „Panou de control”. Rulați un program ca administrator în Windows 11 și aveți mai mult control asupra sistemului.

Cu suport de căutare

Instrumentul de căutare este cel mai sigur dacă tocmai vă familiarizați cu sistemul. Pentru a face acest lucru, derulați înapoi la început și atingeți-l. În fereastra în cauză, găsiți instrumentul de căutare, îl puteți identifica după simbol cu ​​'Silueta lupei'. Începeți să tastați expresia ‘Panou de control’, apăsați din nou pe lupă și așteptați câteva secunde, alegeți opțiunea pe care o căutați și selectați-o, în sfârșit începeți să utilizați panoul. 

Care sunt pașii pentru a accesa panoul de control folosind comenzile rapide?

Există două moduri de a intra în panou, prima are de-a face cu adăugați o comandă rapidă la bara de activități. Pentru asta, căutați din nou „Panou de control” din instrumentul dorit, deschideți-l, odată ajuns acolo, începeți să vă mutați în partea de jos a ecranului, adică în bara de activități. Apoi, faceți clic pe pictograma panoului, (trebuie să fie cu butonul din dreapta al mouse-ului).

În caseta de dialog, alegeți opțiunea „Fixați acest program în bara de activități. Închideți programul și confirmați că a fost adăugat în bară, îl puteți determina vizualizând pictograma din interiorul acestuia. O altă modalitate este să o faceți prin comenzile rapide de la tastatură, încercați cu cântă cheile ‘Ctrl + Shift + Esc’ în același timp, așteptați câteva secunde și voilà. Dacă doriți, puteți centra pictogramele pe bara de activități Windows, inclusiv pictograma panoului de control. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here