Cum să deschid politica GPO locală pe computerul meu cu Windows 11? - Tutorial

Windows 11 vă permite să setați diverse sarcini de configurare pentru utilizatori, computer și rețeaua de acces la internet. Din acest motiv, dacă vă întrebați cum să deschid politica GPO locală pe computerul meu cu Windows 11?? Acest tutorial explică procedura de accesare a acestora politici de grup care sunt suplimente esențiale pentru acest sistem de operare.

Index()
 1. Câte secțiuni are un grup GPO?
 2. Cum să deschideți politicile GPO în browserul Windows 11?
 3. Cum să găsiți politicile de grup în GPO din panoul de control?
 4. Ce trebuie să faceți pentru a crea o comandă rapidă pentru politică în GPO?
 5. Care este comanda pentru a deschide GPO Politica de grup în Windows 11?

Câte secțiuni are un grup GPO?

Un grup GPO are două secțiuni pentru configurarea utilizatorului Windows și configurarea sistemului, cu ajutorul cărora este posibil să se gestioneze computerele local, precum și administrarea rețelei. Ambele secțiuni pot fi editate în funcție de preferințele utilizatorului pentru a gestiona aplicația de configurare.

Cum să deschideți politicile GPO în browserul Windows 11?

Este posibil să deschideți politicile GPO în browserul Windows 11. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma lupă chiar lângă meniul de pornire și tastați 'gpedit' (fără ghilimele). Apoi faceți clic pe „Deschidere” pentru a accesa direct instrumentul „Editați politica de grup”.

Daca nu poti afișați editorul de politici de grup local din motorul de căutare Windows, atunci această componentă nu este încă disponibilă pe computer. Prin urmare, va trebui să deschideți terminalul Windows sau 'Command Prompt' ca utilizator administrator. Copiați următoarea sintaxă și inserați-o în consola Windows pentru a activa editorul (fiecare marcator este o linie de cod):

 • PENTRU %F IN ("%SystemRoot%servicingPackagesMicrosoft-Windows-GroupPolicy-ClientTools-Package~*.mama") DO (
 • DISM /Online /NoRestart /Add-Package:"%F"
 • )
 • PENTRU %F IN ("%SystemRoot%servicingPackagesMicrosoft-Windows-GroupPolicy-ClientExtensions-Package~*.mama") DO (
 • DISM /Online /NoRestart /Add-Package:"%F"
 • )

Apăsați tasta „Enter” și așteptați până când operațiunea se finalizează 100%. Odata ce procesul de adăugare a pachetului serviciul de editare a politicilor de grup va fi activat pe computer. Apoi, va trebui să vă asigurați că această componentă poate fi deja accesată fără probleme folosind bara de căutare Windows.

Cum să găsiți politicile de grup în GPO din panoul de control?

În mod similar, poți căutați politici de grup în GPO din panoul de control. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să deschideți panoul de control Windows fie din motorul de căutare a sistemului, fie introducând folderul „Windows System” din meniul Start.

După ce accesați panoul de control, selectați categoria „Instrumente Windows” și faceți clic pe opțiunea „Editați politica de grup”. Este important să rețineți că veți avea nevoie de privilegii de utilizator de administrator pentru a putea edita politica GPO locală pe computerul tău Windows.

Ce trebuie să faceți pentru a crea o comandă rapidă pentru politică în GPO?

De asemenea, este posibil creați o comandă rapidă pentru politică în GPO. Pentru a realiza acest lucru, apăsați butonul din dreapta al mouse-ului pe un spațiu gol de pe desktop și selectați opțiunea „Nou”. Apoi faceți clic pe 'Shortcut'. Apoi tastați gpedit.msc ca locația articolului și apăsați butonul „Următorul”.

Mai târziu, trebuie să scrieți un nume care vă permite identificați scurtătura cu care puteți deschide imediat politicile de grup. În cele din urmă, apăsați butonul „Finalizare” și verificați dacă a fost creată o comandă rapidă pe desktopul Windows 11.

De asemenea, puteți fixa comanda rapidă în meniul de pornire a sistemului; pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe el și selectați opțiunea „Pin to Start”. În acest fel, poți găsi cu ușurință editorul de directive GPO ori de câte ori trebuie să modificați configurația diferitelor componente ale sistemului.

Care este comanda pentru a deschide GPO Politica de grup în Windows 11?

De asemenea, puteți utiliza consola de comandă Windows pentru a deschide sau a restabili GPO de politică de grup. Pentru a face acest lucru, tastați cmd în caseta de căutare și în 'Command Prompt' apăsați pe 'Run as administrator'. Apoi tastați comanda gpedit.msc și apăsați pe 'Enter'. Imediat, se va deschide fereastra editorului de politici de grup local.

O altă modalitate de a deschide politicile de grup GPO în Windows 11 este să accesați PowerShell din motorul de căutare Windows care se află în meniul de pornire. Apoi faceți clic pe 'Run as administrator' și în noua fereastră tastați 'gpedit.msc' (fără ghilimele). În cele din urmă, apăsați pe 'Enter' pentru a executa comanda.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here