Cum să părăsiți Family Sharing sau să eliminați o persoană din grup? - iPhone și Mac

Partajarea în familie de la Apple, la fel ca Google Family Link, este o caracteristică excelentă pentru menține o legătură între dispozitivele membrilor familiei sau alte persoane care au fost adăugate, a căror propunere este de a împărți achizițiile precum și celelalte servicii respective ale companiei.

În ceea ce privește eliminarea anumitor membri din Family Sharing, poate fi la fel de simplu ca adăugarea acestora, din acest motiv, vom explica pe parcursul postării procedurile pe care le puteți efectua dacă doriți să opriți partajarea informațiilor și serviciilor Apple prin această funcție.

Index()
  1. Ce se întâmplă când încetați să mai aparține grupului familial?
  2. Care sunt pașii pentru a părăsi un grup familial?
    1. De pe un iPhone sau iPad
    2. Folosind Mac
  3. Cum elimini o persoană din grupul Family Sharing?
  4. Ce trebuie să faceți pentru a transfera un copil într-un alt grup „Partajare în familie”?
  5. Care este procedura de dizolvare completă a grupului familial?

Ce se întâmplă când încetați să mai aparține grupului familial?

Înainte de a decide dacă doriți să excludeți un membru al familiei, trebuie să cunoașteți serviciile la care această persoană nu va mai avea acces. În primul rând, persoana care este eliminată nu va putea avea mai mult acces la acestea achiziții și abonamente pe care le partajați în cadrul Apple.

Când menționăm că, de asemenea, nu veți putea accesa serviciile partajate, ne referim la planurile de stocare pe care le găsiți în iCloud, aplicații și alt conținut care au protecție Digital Rights Management.

Dacă sunteți persoana exclusă din grupul de familie, ar trebui să știți că conținutul partajat, cum ar fi Disney+ pentru Apple TV sau melodii de la Apple Music, va fi în continuare disponibil pe dispozitivul dvs. Cu toate acestea, dacă doriți să consumați oricare dintre ele, trebuie mai întâi cumpără-le pentru a te bucura de ele. Aceeași problemă se aplică și dacă este vorba despre aplicații, pe scurt, o altă problemă de pierdut este contul tău Apple Cash Family, precum și, nu vei mai putea partaja albume foto, mementouri de evenimente, calendare, printre altele.

Care sunt pașii pentru a părăsi un grup familial?

Dacă în cazul dvs. nu doriți să eliminați toate persoanele din grupul de familie din Apple Family Sharing si vrei sa fii doar exclus, atunci poti urma urmatoarea procedura care nu este foarte complicata.

De pe un iPhone sau iPad

Printre primele lucruri de luat în considerare cu privire la pașii anteriori de urmat, este că nu contează dacă se va face printr-o iPad sau iPhone, pentru că în oricare dintre aceste două echipe, procedura va fi aceeași.

  • Accesați Setările dispozitivului.
  • Atingeți numele dvs. și selectați Familie.
  • După ce ați terminat, atingeți unde se află numele dvs. și apoi selectați Opriți folosirea partajării în familie.

Folosind Mac

Deși procesul anterior nu este foarte dificil, ar trebui să știți că a-l face folosind un Mac nu este un complicând problema.

  • În primul rând, accesați Preferințe de sistem.
  • Selectați Familie.
  • Găsiți și faceți clic pe numele lor, apoi atingeți Opriți partajarea familiei.

Printre alte date de luat în considerare atunci când doriți să eliminați un membru al familiei din serviciul Apple Family Sharing, este că în funcție de țara în care vă aflați, vor exista anumite restricții Referitor la problema dezabonării unui membru dacă este minor.

Cum elimini o persoană din grupul Family Sharing?

Dacă problema este să dorești excluderea unei persoane (nu noi înșine) al grupului familial, atunci trebuie să vă imaginați că, în același mod, este un simplu pas cu pas.

  • Primul pas este să deschidem aplicația Setări pe dispozitivul nostru.
  • Continuați să atingeți iCloud.
  • Apoi selectați Familie.
  • Găsiți membrul familiei pe care doriți să-l excludeți.
  • În cele din urmă, faceți clic pe Ștergere.

Este necesar să știți că Apple cu această caracteristică în serviciul său are un fel de restricție care nu permite mai mult de două modificări pe an în Partajarea în familie menționată mai sus. Ei bine, obiectivul este de a menține o legătură 24 de ore pe zi fără inconveniente în cadrul grupului familial, care sunt doar șase (6) persoane în total din care este format grupul.

Ce trebuie să faceți pentru a transfera un copil într-un alt grup „Partajare în familie”?

Dacă vă aflați în Statele Unite, trebuie să știți că restricția de vârstă este de până la 13 ani a sugarului, deci această persoană nu veți putea elimina un alt membru din Family Sharing sau, în caz contrar, nu vă veți putea șterge.

Pentru ca minorul să fie exclus din grupul familial, este prin transferarea lui în alt grup sau direct ștergeți contul Apple.

  • Pentru procedura de transfer, organizatorul grupului familial la care va fi trimis bebelușul trebuie să trimită o invitație.
  • În contul minorului, veți primi notificarea Solicitare de transfer de familie.
  • Dacă doriți să îl căutați pe un dispozitiv iPhone sau iPad, mergeți la Setări și continuați să selectați cererea respectivă care va apărea sub numele său.
  • Odată selectat, faceți clic pe Transfer.

Pentru a transfera contul copilului dumneavoastră sau al altui minor din grupul de familie folosind un Mac, atunci trebuie să accesați Preferințe de sistem, apoi la ID-ul Apple, faceți clic pe Vizualizare cerere de transfer și, în final, Accept. De asemenea, puteți învăța cum să vă sincronizați Mac-ul prin iPhone,

Care este procedura de dizolvare completă a grupului familial?

Dizolvarea grupului de familie înseamnă că toți membrii vor fi excluși și procesul poate fi efectuat doar de organizatorul grupului respectiv, dacă aveți un minor în cota familiei, nu îl veți putea dizolva din cauza restricțiilor Apple, trebuie sa transferați-l mai întâi Pentru a continua procesul.

    • Pentru dispozitivele iPad sau iPhone, accesați Setări.
    • Selectați numele lor, selectați Familie și, din nou, faceți clic pe numele lor.
    • Alegeți Nu mai folosiți partajarea în familie.

Daca echipamentele pe care tocmai le-am mentionat nu sunt cele pe care le ai la indemana si vrei sa faci pas cu pas prin Mac-ul dvs, trebuie:

  • Găsiți-vă în Preferințe de sistem, apoi Partajare în familie.
  • Selectându-vă numele în partea de sus a listei, apăsați detaliile.
  • Selectați Opriți partajarea familiei. În caz de probleme contactați suportul tehnic.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here