BigDump, pentru a vă restaura bazele de date MySQL

  • 77Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Dacă aveți un site web PHP în care utilizați MySQL pentru a stoca și gestiona datele, este convenabil să faceți copii de rezervă ale bazei de date sau ale bazelor de date din când în când. phpMyAdmin este unul dintre cei mai populari manageri, cu un număr mare de funcții și opțiuni, dar are unele probleme când vine vorba de restabilirea backup-urilor atunci când tabelele ocupă mult spațiu. De fapt, este capabil să efectueze maximum restaurări de o anumită dimensiune.

Groapa Mare Vă va permite să restaurați baze de date mari într-un mod eșalonat. O face eficient, chiar și pe servere care limitează timpul de execuție. Scriptul care susține programul acționează în faze independente, făcând mici depozite și demarând noi sesiuni în locul în care a fost închisă cea anterioară.

Pentru a restaura o bază de date

Groapa Mare este capabil să restaureze o bază de date pe același server sau pe un alt server. Folosește un singur fișier, bigdump.php, de doar 41 KB pe care trebuie să-l deschideți cu un editor de text pentru a configura configurațiile de acces la serverul dvs. MySQL.

Cum functioneazã

Operația este foarte simplă. După setarea configurațiilor în fișierul bigdump.php și încărcați-l într-un folder (cu permisiuni de scriere) de pe serverul dvs., trebuie doar să îl apelați dintr-un browser web. Faceți clic pe butonul Browse pentru a localiza fișierul .sql sau .gz pe computerul dvs. Apoi faceți clic pe butonul Încărcare pentru a-l încărca pe server. Când procesul este încheiat, trebuie să ștergeți directorul (dosarul) cu conținutul său de pe server.

Recomandare

Este convenabil ca atunci când faci dump-ul cu phpMyAdmin să activezi, înainte de a-l porni, opțiunea Add DROP Table. Dacă nu, înainte de a efectua restaurarea, trebuie să ștergeți tabelele din baza de date.

Acces

Pentru a obține scriptul despre care vorbim, accesați BigDump.

Aruncă o privire la următoarele articole

Vă recomandăm să citiți și Backup și restaurare a unei baze de date cu SSH

  • 77Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here