Căutări mai precise în WordPress cu Relevanssi”,

 • 70 de acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

WordPress a oferit întotdeauna un motor de căutare care se uită la articole și pagini, printre alte elemente posibile, dar rezultatele nu oferă ceea ce au nevoie mulți vizitatori ai site-ului. Din acest motiv, merită să apelezi la un instrument care să producă rezultate mai precise și mai relevante, cum este cazul Relevanssi, un plugin destinat acestui scop.

Ce oferă Relevanssi??

Se ocupa de inlocuirea motorului de cautare implicit, fara a necesita vreo modificare a codului temei active, pentru un sistem care ofera rezultate mai bune si mai relevante, asa cum este indicat in paragraful anterior. După descărcarea și activarea acestuia, tot ce trebuie să faceți este să efectuați o sarcină simplă și să faceți câteva mici ajustări, dacă este necesar.

Descărcare, activare și setări

Procesul de instalare este foarte simplu. Trebuie doar să faci următoarele:

 • După accesare Pluginuri -> Adăugați nou trebuie introduse în caseta de căutare Relevanssi. Selectăm din lista oferită în rezultate Relevanssi – O căutare mai bună și trecem la descărcarea și activarea acestuia.
 • Noi mergem spre Setări -> Relevanssi și faceți clic pe Construiți indexul. Așteptăm timpul necesar pentru ca procesul de indexare să se termine, mai mult sau mai puțin, în funcție de numărul de articole și pagini publicate pe site.
 • Dacă considerăm că este necesar, facem modificări setărilor oferite implicit. Puteți să le lăsați pe toate așa cum sunt și, după ce ați încercat câteva căutări, să faceți noi configurații dacă este necesar. Ceea ce putem face este să indicam numărul de cuvinte de afișat în fiecare rezultat: Lungimea fragmentului.

Cele mai bune rezultate

După cum am indicat, rezultatele vor fi acum mai bune, iar prezentarea dumneavoastră va fi conformă cu solicitarea, evidențiind cuvintele folosite. Rezultatele sunt afișate în ordinea relevanței, nu după data publicării, așa cum era cazul până în acel moment. Dacă a fost folosită o expresie și nu toate cuvintele din rezultate se potrivesc, vor fi afișate cele care corespund unuia sau unora dintre ele. Permite căutarea expresiilor între ghilimele, forțând rezultatele să se potrivească exact cu expresia, așa cum se întâmplă în Google și în alte motoare de căutare.

Acces

Pluginul, unul dintre cele mai complete dintre cele incadrate in sectiunea de cautare pe site-urile construite cu WordPress, ofera alte optiuni si caracteristici pe care le veti descoperi dupa instalarea si utilizarea lui. Pentru a afla despre toate aceste caracteristici, accesați Relevanssi – O căutare mai bună.

 • 70 de acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here