Aplicații de statistică pentru site-uri web

  • 22 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Oricine responsabil pentru un site web trebuie să aibă informații despre popularitatea site-ului său pe Internet. Pentru aceasta, trebuie să cunoașteți anumite aspecte: vizitatori, vizualizări de pagină, timpul petrecut pe o pagină și pe site, calea mișcărilor, referințe, sistemul de operare, rezoluția ecranului și browserul vizitatorului și altele. Pentru a măsura toți acești parametri și a-i afișa catalogați și ordonați, este nevoie de o aplicație pentru aceasta. Pe lângă jurnalele brute furnizate de majoritatea serverelor web, există programe care fac treaba murdară de a colecta și afișa toate informațiile relevante. Sunt câteva libere, de o putere incontestabilă. hai sa ne ocupam de unele dintre ele.

În toate cazurile, pentru ca măsurătorile să poată fi făcute și afișate statisticile, este necesară introducerea unei mici porțiuni de cod în fiecare dintre paginile site-ului nostru. Acest cod poate fi, în cele mai multe cazuri, ascuns sau vizibil pentru ochii vizitatorilor noștri.

Google Analytics

Google Analytics este un serviciu gratuit, pentru majoritatea cel mai bun program de statistică online. Permite efectuarea unei analize profunde a tuturor aspectelor de studiat ale vizitatorilor și vizitelor unui site web. Are o structură îngrijită și ușor de înțeles. Afișează intuitiv tot ce trebuie să știți despre cum funcționează site-ul dvs.

StatCounter

StatCounter este un alt site de statistici gratuit pentru site-ul dvs. Afișați vizitele în timp real. Sistemul său de statistici este destul de complet, deși, în versiunea sa gratuită, este limitat la 500 de intrări. Când este depășit, va afișa întotdeauna cele mai recente.

Quancast

Quancast este, de asemenea, un serviciu gratuit care arată audiența site-ului dvs., pentru a cunoaște tipul de agenți de publicitate pe care îi puteți atrage în funcție de conținutul pe care îl afișați.

Sunt mult mai multe servicii, lista ar fi nesfârșită. Puteți folosi și (unele nu sunt gratuite): whos amung.noi, extreme Tracker, Woopra, CrazyEgg, ShyniStat

  • 22 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here