Închideți și deconectați-vă de la un Mac imediat”,

  • 8 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Ceva care îi surprinde pe cei dintre noi care au început să lucreze cu un Mac după ce au petrecut o viață întreagă folosind Windows este cât de repede se închide și se deconectează de la noul nostru computer. Dacă utilizați Windows, veți fi verificat că acest sistem de operare durează foarte puțin, câteva secunde dacă totul merge bine, pentru a vă opri computerul. Dar oricât de scurt este timpul, este totuși mai mare decât investește Mac-ul. Vina întârzierii în Windows continuă să fie Registrul, care trebuie să stocheze cele mai recente informații colectate. Acest lucru nu se întâmplă pe Mac, deoarece nu există niciun fișier jurnal ca în sistemele de operare Microsoft.

Oprire rapidă pe Mac

Dacă aveți un Mac și doriți totuși să vă închideți și să vă deconectați mai repede, fără să vă faceți griji cu privire la închiderea aplicațiilor deschise, puteți face acest lucru apăsând simultan patru taste. În cazul în care în oricare dintre aplicații aveți un document, imagine sau similar fără salvare, trebuie să indicați dacă doriți sau nu să îl stocați. Veți fi informat în procesul de închidere. Dacă nu este nimic de salvat, oprirea va avea loc în câteva secunde, fără a fi necesară nicio acțiune.

Taste de apăsat

Tastele pe care trebuie să le apăsați în același timp sunt cele trei pe care le aveți în stânga barei de spațiu (Ctrl, Alt sau Opt și Cmd) și tasta «Eject», în dreapta F12. Veți vedea că pictogramele din Dock și restul desktopului sunt neclare. În câteva clipe, dacă totul merge bine, echipamentul se oprește.

NOTĂ: Procesul de oprire nu se desfășoară întotdeauna cu viteză mare, pot apărea și întârzieri, mai ales când ați forțat computerul, cu un număr mare de aplicații deschise în același timp. În mod normal, înainte de a opri, închideți toate aplicațiile deschise. Dacă nu, atunci când porniți din nou computerul, aplicațiile neînchise vor fi deschise în procesul de încărcare, deci va fi mai lent.

  • 8 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here