Câteva setări de luat în considerare în Windows 10

 • 119 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Setările implicite din sistemul de operare al unui computer nu sunt întotdeauna cele mai potrivite. Lucrul obișnuit este că, dacă tocmai am achiziționat un nou computer cu Windows 10, acesta vine perfect configurat pentru a obține performanțe ridicate în toate aspectele, dar nu este întotdeauna cazul. Dacă avem și un computer vechi de câțiva ani, care atunci când l-am cumpărat avea Windows Vista sau Windows 7 și pe care am făcut upgrade la Windows 10 când Microsoft ni l-a recomandat, este posibil ca performanța să nu fie adecvată.

Vedem că echipamentul nostru, pe lângă faptul că întâmpină anumite întârzieri în funcționarea sa, nu afișează texte cu o claritate adecvată pe paginile web, în ​​mesajele de e-mail și în majoritatea documentelor. Știm că problema nu se datorează plăcii grafice și nu vrem să ne obosească ochii încercând să descifrem conținutul parțial deformat. Ce putem face?

Fiecare computer este diferit. Depinde de procesor, placa video, memoria RAM instalată sau monitor, printre alte posibilități. Uneori, făcând unele modificări și ajustări, este posibil să funcționeze mai bine. Astăzi ne vom menține la modificările pe care le putem face pentru a obține a performanță mai bună la efectele vizuale, programarea procesorului și utilizarea memoriei fizice și virtuale în Windows 10.

Procese de urmat în Windows 10

Pentru a face acest lucru trebuie să facem următoarele:

 • Faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului pe pictogramă Început în partea stângă a barei de activități. Apoi selectați opțiunea din meniul pop-up Sistem.
 • În fereastra nouă trebuie să selectăm Setari de sistem avansate pe partea stângă a.
 • După activarea ferestrei Proprietatile sistemului, lăsăm fila marcată Opțiuni avansate și faceți clic pe butonul Setare în cadrul Performanței.
 • Cel mai bine este să faceți următoarele:
  – Activați Lăsați Windows să aleagă cele mai bune setări pentru computerul dvs. din filă Efecte vizuale.
  - În Opțiuni avansate trebuie să marchem, dacă nu este, Ajustare pentru a îmbunătăți performanța Programelor. Putem lăsa dimensiunea memoriei virtuale așa cum este sau să încercăm să o creștem.
  - În Prevenire executare date De obicei, este bifată Activarea DEP numai pentru programele și serviciile esențiale Windows.

pașii finali

După ce am efectuat cele de mai sus, trebuie să repornim Windows și să verificăm dacă computerul oferă performanțe mai bune și dacă totul arată mai bine pe monitor. Dacă avem probleme cu performanța va trebui să revenim la fila de Efecte vizuale și activați Personalizare. Trebuie, apoi, să marchem opțiunile pe care le considerăm adecvate și să verificăm ca, după repornirea computerului, claritatea textului și imaginilor de pe monitor să nu fie afectată. În mod normal, trebuie să facem mai multe teste. De asemenea, putem modifica, prin extinderea acesteia, dimensiunea memoriei virtuale.

 • 119 acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here