Adăugați mai multe aplicații în Google Drive

  • 11 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Clasicul documente Google era un set de instrumente puternice, în funcțiune de câțiva ani încoace. De când a fost integrat cu Google Drive, a dobândit mai multe funcționalități, adăugând noi funcții. Dacă aveți nevoie de mai multe aplicații decât cele oferite cu pachetul, este posibil să le obțineți.

Pe lângă cele deja integrate în pachet, documente Google, Foi de calcul Google, diapozitive google Y googleforms, sunt incluse și altele. Deci putem găsi mai multe urmând un proces simplu de activare.

Serviciul cloud excelent google drive oferă din ce în ce mai multe funcții. documente Google, integrat în serviciu, oferă un set de aplicații, așa cum am indicat deja, care permit crearea de documente text, prezentări, foi de calcul, formulare sau desene, printre altele. De asemenea, este capabil să citească fișiere realizate cu aplicații externe și să le convertească în formatele proprii ale sistemului, așa cum este cazul, de exemplu, în cazul documentelor PDF.

Proces de urmat pentru a adăuga aplicații noi

Dar sunt încă mai multe. Dacă sunteți autentificat google drive în browser Google Chrome, și te duci, în vârf, la Unitatea mea -> Mai multe -> Conectați mai multe aplicații, se va deschide magazinul web Chrome și vor fi afișate toate aplicațiile compatibile cu Google Drive.

Dacă examinați setul, cu siguranță veți găsi unul (mai mult de unul) care vă va fi util pentru munca dvs. Va trebui să o faci cu calm apăsând, în caz că nu știi despre ce este vorba, pe fiecare dintre ele și să citești informațiile care le însoțesc.

Cum se instalează o nouă aplicație

Trebuie doar să le localizați pe cele care vă interesează și să faceți clic pe butonul Adăugați la crom. După descărcare și instalare, trebuie să acceptați integrarea acestuia în google drive. De atunci înainte, oricând doriți, îl puteți folosi doar ca o altă aplicație. Deci, de exemplu, dacă instalați a desena.io, făcând clic pe linkul acestuia se va deschide un editor complet de diagrame care nu are nimic de invidiat altor programe profesionale.

Cum se dezinstalează

Dacă în orice moment doriți să dezinstalați oricare dintre aplicațiile active, trebuie doar să mergeți, în Google Chrome, la butonul de personalizare a browserului (din dreapta sus) și să selectați Mai multe instrumente -> Extensii.

Cele pe care le-ați instalat vor fi afișate în partea de jos a ferestrei pop-up, sub titlu aplicații chrome. Apoi trebuie doar să faceți clic pe butonul Scoate unde doriți să dezinstalați.

Recomandare

Recomandarea mea este să descărcați și să instalați toate aplicațiile dorite, să le încercați și dacă nu sunteți mulțumit, să le eliminați. Nu te va costa nimic. În acest moment aveți la dispoziție un total de 100 de aplicații. Rețineți că trebuie să aveți un cont Google și să accesați Google Drive cu acesta.

  • 11 Acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here