Adăugați informații despre autorul unui articol în WordPress

  • 62 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Adăugarea autorului unui articol în WordPress nu este complicată. Dacă nu doriți să instalați un plugin, puteți face câteva ajustări minore la două fișiere din tema instalată WordPress care îndeplinesc o funcție similară. Puteți opta pentru oricare dintre cele două sisteme, plugin sau ajustări, deși dacă există mai multe mașini trebuie să optați pentru primul, un plugin.

Deși în majoritatea temelor WordPress numele autorului apare sub titlul fiecărui articol sau postare, putem adăuga la sfârșitul fiecăreia o casetă în care este afișat numele (cu link către postările lor), o imagine și autor. informatie biografica. Pentru aceasta trebuie doar să facem câteva mici ajustări în fișierele de stil.css și single.php. Rezultatul va fi similar cu ceea ce vedeți în imaginea următoare.

Modificări în fișierul de stil

în fișierul de stil.css trebuie să adăugați următoarea porțiune de cod. Puteți face ajustările dorite pentru a adapta culorile, spațiile și dimensiunile textului după bunul plac.

#authorarea{ background: #f0f0f0; chenar: 1px solid #d2d2d2; umplutură: 10px; preaplin:ascuns; culoare: #333; } #authorarea h3{ font-size: 18px; culoare:#333; marja:0; umplutură: 10px 10px 5px 10px; } #authorarea h3 a{ text-decoration:none; culoare: #333; greutatea fontului: bold; } #authorarea img{ margin:0; umplutură: 10px; plutește la stânga; chenar: 1px solid #ddd; latime: 70px; înălțime: 70px; } #authorarea p{ color:#333; marja:0; umplutură: 0px 10px 10px 10px; } #authorarea pa{ color:#333; } .info autor{ padding-left:100px; }

Modificări în fișierul care arată articolele

La sfârșitul codului care afișează conținutul unui articol, în zona care definește Categoriile și Etichetele, va trebui să adăugați următoarele:

Autor

Instalați un plugin

Există câteva plugin-uri gratuite, unele cu diverse funcții, care pot face o treabă similară cu cea anterioară, în unele cazuri mai completă. Trebuie doar să accesați secțiunea de pluginuri WordPress.org și scrieți în caseta de căutare cuvântul autor. Decide-te pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Dacă aveți îndoieli cu privire la care să alegeți, nu vă complicați viața. Recomandarea noastră este să vă alegeți Simple Author Box.

După instalarea și activarea acestui plugin vei putea vedea un avatar al autorului articolului, numele acestuia, site-ul pe care scrie de obicei, o scurtă descriere care definește persoana și link-uri de acces către rețelele sale de socializare.

Și nu rămâne acolo. Încercați și veți descoperi toate caracteristicile acestui plugin. Cu siguranță că vă satisface toate nevoile.

  • 62 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here