Acces direct la Windows Picture and Fax Viewer

 • 19 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

cand instalezi Windows pe computerul dvs., în oricare dintre versiunile sale, în mod implicit, Windows Picture and Fax Viewer pentru a răsfoi orice imagine, în cele mai comune formate (.gif, .jpg, .bpm, .tiff), fără a fi nevoie să recurgeți la un vizualizator extern. Acest instrument este foarte simplu și funcțional. Ori de câte ori dați clic pe pictograma unei imagini, aplicația se va deschide pentru a vi-o arăta. Veți avea și o serie de opțiuni foarte interesante: vizualizare secvențială controlată, făcând clic pe anterior sau următor, a imaginilor care sunt găzduite în același folder; potriviți imaginea pe ecran; afișare secvențială (carusel); mărirea zonelor imaginii (efect de lupă); flip imagine; stergerea (stergerea) imaginii; descărcare la imprimantă; depozitare în altă locație

Uneori, când instalați o nouă aplicație grafică, programul se activează pentru previzualizare de imagini fără ca noi să ne dăm seama, dezactivând-o pe cea pe care o aveam. Dacă doriți să reveniți la vizualizatorul implicit, faceți clic dreapta pe imagine și selectați Pentru a deschide cu. În noul meniu, selectați alege programul

Selectați în fereastra nouă, Windows Picture and Fax Viewer și bifați caseta Utilizați întotdeauna programul selectat pentru a deschide acest tip de fișier și faceți clic pe Accept. (Acest proces va trebui repetat pentru fiecare dintre formatele grafice care au fost modificate).

Cum se creează o comandă rapidă la Windows Picture and Fax Viewer

Poate doriți să creați o comandă rapidă către Windows Picture and Fax Viewer pe Desktop sau în orice folder. Microsoft are acces ascuns la acest instrument și chiar dacă căutați și căutați pe hard disk, nu veți putea găsi un fișier care face un apel direct la program. Ce poti face? Aceștia sunt pașii de efectuat:

 • Faceți clic cu butonul din dreapta al mouse-ului pe orice zonă goală a desktopului. Alege Nou -> Comandă rapidă.
 • În fereastra care se deschide și, în Introduceți locația articolului, pune urmatoarele:
  rundll32.exe %SystemRoot%system32shimgvw.dll, ImageView_Fullscreen
 • Click pe Ca urmare a și, în noua fereastră, dați un nume accesului. De exemplu, Vizualizator de imagini și faceți clic pe Finalizați.

Cum să utilizați comanda rapidă creată

Comanda rapidă va fi creată. Dacă dați clic pe el, vizualizatorul se va deschide cu o etichetă centrală care spune Previzualizarea nu este disponibilă. Trageți orice imagine sau grup de imagini în interiorul acesteia pentru a o vizualiza. Dacă toate imaginile sunt în același folder, trebuie doar să trageți unul; vizualizatorul se va ocupa de localizarea restului când faceți clic pe Imaginea următoare, Imaginea anterioară sau Porniți prezentarea. Dacă sunt imagini salvate în directoare (directoare) diferite, va trebui să le trageți pe toate.

Cum să digitizezi o imagine

Dacă aveți un scanner instalat pe computer, puteți porni expertul pentru a realiza digitizarea unei imagini de aici. Va trebui doar să apăsați butonul drept al mouse-ului oriunde în vizualizator și să selectați meniul corespunzător.

 • 19 Acțiuni
 • Facebook
 • Stare de nervozitate
 • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here