5 trucuri pentru a optimiza un computer Windows

  • 61 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Vă explicăm cum să optimizați un computer. Când folosim computerul nostru Windows, întâlnim frecvent probleme care privesc diverse aspecte legate de sistemul de operare. Pentru a le rezolva trebuie să avem anumite cunoștințe pentru a ști ce modificări trebuie să facem.

Aceste modificări sunt multiple, fiecare legată de un anumit aspect. Nu trebuie să facem același lucru dacă vrem să rezolvăm erori legate de actualizări decât să facem ca un program sau o aplicație să funcționeze în versiuni noi de Windows. De aceea vă reamintim 5 trucuri în care unele dintre ele sunt de ceva vreme Lecții, computere și internet. Acestea sunt:

Îmbunătățiți performanța nucleului de sistem

Dacă observăm că computerul nostru Windows, în ciuda puterii sale, nu funcționează cu viteza necesară, putem efectua o altă ajustare care obligă sistemul să dobândească mai multă ușurință.

În calculatoarele care au o cantitate mare de RAM, putem forța sistemul să-și păstreze rutinele cele mai importante, cele care îi dau viață, în memorie, fără a folosi hard disk-ul.

In acest fel vom cauta un spatiu de stocare rapid accesibil, RAM-ul si vom uita, atunci cand este posibil, de hard disk, mult mai incet. Este posibil să se obțină o creștere a vitezei care va avea ca rezultat o performanță mai mare a sistemului.

Cum se creează un disc de reparare a sistemului în Windows

Dacă ați cumpărat un computer cu Windows 7, 8 sau 10 preinstalat, este normal ca după prima pornire a computerului, după procesul final de instalare, să vi se solicite să creați un disc de recuperare a sistemului (CD sau DVD) , sau că activați o partiție a hard disk-ului pentru aceasta.

Sunt multi care nu dau seama de recomandare, ceea ce poate cauza probleme in timp. Dacă nu aveți discul de sistem original sau discul de recuperare, atunci când apare o problemă care împiedică pornirea computerului, nu o veți putea rezolva.

Vă recomandăm ca, dacă nu aveți un disc de recuperare a sistemului, să vă pregătiți să îl creați chiar acum, procesul este foarte simplu.

Faceți un program să funcționeze pe versiuni noi de Windows

Dacă un program, care a funcționat perfect în versiunile anterioare de Windows, nu funcționează în cel instalat în prezent pe computerul nostru, în majoritatea cazurilor putem face programul respectiv operațional. Trebuie doar să forțăm sistemul să creeze un fel de mașină virtuală pentru a o rula.

Cum să pornești Windows mai rapid

Dacă detectăm că computerul nostru durează mai mult decât în ​​mod normal să pornească sau că pornește o aplicație pe care nu o dorim, putem face unele ajustări pentru a recupera viteza sau a anula pornirea programului nedorit.

Pentru aceasta va trebui să facem o altă dezactivare la început. Acest lucru se realizează prin accesarea unui instrument specific de sistem sau prin rularea unui instrument simplu pe care trebuie să îl descărcați de pe site-ul web care îl întreține.

Reparați Windows Update astfel încât actualizările să fie instalate

Este un instrument gratuit și portabil, așa că îl puteți purta pe disc Pen pentru a-l folosi oricând aveți nevoie. Se numeste Remediați utilitarul WU, și își desfășoară activitatea eficient, chiar dacă trebuie să așteptați o perioadă lungă de timp pentru ca procesul să se termine. Se ocupă de reînregistrarea a 114 fișiere .dll, ocx și .ax necesar pentru funcționarea perfectă a Windows Update.

  • 61 acțiuni
  • Facebook
  • Stare de nervozitate
  • pinterest

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here